23948sdkhjf

KPC indgår aftale om 30.000 kvm på Københavns Vestegn

KPC Ejendomsudvikling og K/S Property Partners har indgået en samarbejdsaftale om udvikling af ejendommen Smedeland 28 i Albertslund Kommune. 

– Vores konkrete planer omfatter opførelse af i alt 30.000 kvm, hvoraf anslået 1.500 kvm forventes udlagt til dagligvarehandel. Herudover planlægges der etableret et antal mindre butikker i Bygaden samt attraktive lejeboliger i varierende størrelser, siger Johan Gottschalck, projektdirektør i KPC i en meddelelse om projektet. 

Projektet er placeret i hjertet af udviklingsområdet Hersted i den nordlige del af Albertslund Kommune, lige ved den kommende letbanestation Glostrup Nord. 

Her er 11 nye kvarterer under udvikling. Kvartererne skal bindes sammen af rekreative boulevarder, hvor nogle af vejbanerne omdannes til langstrakte parker. Ét af de 11 kvarterer hedder ”Stationsbyen”, og det er i dette kvarter, KPC og Property Partners nu går i gang med et af områdets første projekter. 

Johan Gottschalch forventer, at første spadestik bliver taget i sommeren 2022.

Industri på Vestegnen bliver fremtidens boliger

Det 160 hektar store industriområde Hersted Industripark skal omdannes til en bæredygtig bydel med 12.000 nye boliger, 24.000 ny borgere og flere tusinde nye arbejdspladser.

Albertslund Kommunes udviklingsplaner for området arbejder med tre faser og forventes tidligst færdigt i 2045. I Første fase forbindes området med den nye letbane via en ny bygade. Dertil kommer rekreative områder og et urbant bydelscenter i området ved stationen. Senere kommer etableringen af de mere skovnære områder.

I masterplanen deles Hersted Industripark op i 11 nye kvarterer med nye bebyggelser og beplantning. Hver især vil de have deres særegne karaktertræk, der relaterer sig til områdets historie og omgivelserne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125