23948sdkhjf

De første aftaler er på plads – 28 lejligheder skyder op i Billunds oase

To nye punkthuse med 28 attraktive lejligheder i forskellige størrelser er på vej i Hovedgaden i Billund. Udlejningsboligerne forventes at stå klar i foråret 2022. 

Nedrivningen er allerede godt i gang ved Hovedgaden i Billund, hvor nummer 35-39 viger pladsen for Oasen Billund, to nye punkthuse med 28 lejligheder i forskellige størrelser. 

– Jeg har set utrolig meget frem til at gå i gang med dette flotte projekt i Billund centrum, som jeg tror vil tilføre en boligtype, der efterspørges af mange. Her tænker jeg på den attraktive placering, de forskellige boligstørrelser og den spændende indretning af lejlighederne, siger Anders Winther, medejer af Oasen Billund ApS, som står bag byggeriet.

Han er også indehaver af A. Winther El-installation, som står for el og ventilation. Desuden der også indgået støbe- og kloakentreprise med et andet partnerfirma, Entreprenøren ApS fra Tørring. 

Derudover er man i færd med at lukke aftaler med de øvrige andre underentreprenører, oplyser Anders Winther: 

– Vi håber på at, de fleste håndværkere bliver lokale, men med så meget gang i byggeriet i Billund, bliver det svært med alle faggrupper, siger han. 

Arkitekten bag projektet er Tegnestuen 4x4 fra Vejle, og ingeniør er Almbjerg A/S. 

Byggeriet består af to punkthuse med lejligheder i varierende størrelser fordelt på 2, 3 og 4 værelser. Alle lejligheder er moderne og praktiske, bygget af solide materialer og med egen altan og P-plads. 

De nye lejligheder forventes at være indflytningsklar i foråret 2022

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094