23948sdkhjf

Familieejet entreprenør indgår aftale på 4.000 kvm centerudvidelser

Totalentreprenøren NRE Denmark bygger videre for havecenterkæden Plantorama. Parterne har nu indgået aftale om to større tilbygninger til havecenterkædens eksisterende centre i Viborg og Randers. NRE Denmark opfører begge udvidelser i totalentreprise, oplyser det familieejede selskabet i en pressemeddelelse. 

Opgaverne kommer i forlængelse af de nyopførte centre i Tilst og Hørsholm på henholdsvis 12.000 kvm og 8.800 kvm, som stod færdige i foråret i år. 

De nye tilbygninger tilføjer samlet knap 4.000 kvm fordelt på cirka 1.500 kvm i Viborg og cirka 2.500 kvm i Randers i form af overdækkede udendørs afdelinger med fleksible roll air-tage, der kan åbnes i godt vejr og lukkes i regnvejr. 

Tilbygningerne bliver opført med energifokuserede løsninger såsom LED-belysning og regnvandsopsamlingsanlæg til vanding af blomster og planter. 

Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør hos NRE Denmark, kalder det ”uden tvivl det bedste kvalitetsstempel”, at en samarbejdspartner vælger entreprenøren igen. 

Begge centre er beliggende i større og trafikerede centerområder, som en del af områderne omkring henholdsvis Viborg Storcenter og Randers Storcenter. Tilbygningerne påbegyndes til efteråret med forventet aflevering i foråret 2022.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.134