23948sdkhjf

NCC vinder omfattende renovering til 117 millioner

Boligselskabet Alabu Bolig vælger igen NCC til en renoveringsopgave i Aalborg. Denne gang gælder det 144 boliger på Umanakvej og Ivigtutvej, boligselskabets afdeling 18, som skal renoveres fra inderst til yderst. 

– Vi glæder os til igen at samarbejde med ALABU BOLIG om en renoveringsopgave. Senest var det afdeling 10, vi renoverede, siger områdechef Frank Bo Lassen fra NCC i Nordjylland i en pressemeddelelse om projektet. 

NCC skal i samarbejde med Arkitektfirmaet Kjæhr & Richter, ingeniørfirmaet EKJ og landskabsarkitekter Arkplan udføre opgaven i totalentreprise. Opgaven blev vundet i konkurrence med fire andre teams. 

Ordren er på 117 mio. kr. ekskl. moms. 

Samlet over 12.000 kvm

Renoveringen, der bliver støttet af Landsbyggefonden, omfatter stort set alt, hvad der kan fornys. Der er tale om nyt tag, ny klimaskærm udvendigt, nye vinduer, nye badeværelser, nye køkkener, nye gulve og nye installationer. De udvendige kloakker fornyes, spildevand og regnvand bliver separeret, således der bliver taget hensyn til miljøet. Eksisterende altaner opdateres med nye beklædninger, og gående skydevinduer bliver eftergået, så de fungerer som nye. 

Desuden får otte af de 24 opgange elevator for at forbedre tilgængeligheden. Det samlede boligareal udgør 12.240 kvm, og projektet er planlagt sammen med bygherrerådgivere fra D.A.I. 

– Boligerne trænger gevaldigt til at blive opdateret til dagens boligstandarder, og beboerne glæder sig til at få moderne boliger, siger Thomas Jung Pedersen, der er projektleder hos Alabu Bolig. 

Arbejdet foregår løbende, mens der er beboere i området, så håndværkerne kommer til at tage hensyn til alle, så de ikke oplever for mange gener under arbejdet. 

Byggeriet begynder i august 2021 og forventes afsluttet i april 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142