23948sdkhjf

Det Sker: Konference med indeklimaet i fokus

Tirsdag den 17. april 2012 præsenterer Center for Indeklima og Sundhed i Boliger (CISBO) den nyeste viden inden for forskning i bedre boliger.
Er du interesseret i, hvordan den aktuelle forskning om indeklima og sundhed i boliger kan omsættes til praksis og føre til nye produkter, bedre boliger og en højere sundhedstilstand?

Og vil du gerne netværke med andre professionelle, som deler din interesse?

Bliv ajour med forskningen lige nu
Så bør du bruge tirsdag 17. april på at deltage i konferencen Indeklima og sundhed i boliger 2012, der afholdes hos Aalborg Universitet København.

På konferencen bliver du ført ajour med den forskning, som lige nu foregår i regi af CISBO, der er et forskningscenter uden mure, oprettet og finansieret af Realdania.

Samtidig får du en dialog med forskerne om, hvordan deres forskningsresultater kan nyttiggøres gennem innovation og produktudvikling, nybyggeri og renoveringsprojekter. Endelig kan du knytte nye samarbejdsrelationer med såvel forskerne som konferencens øvrige deltagere.

CISBO omfatter forskere fra nogle af Danmarks vigtigste forskningsinstitutioner på indeklimaområdet:

• Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
• Institut for Byggeri og Anlæg, Danmarks Tekniske Universitet
• Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet
• Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet
• Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

Du vil møde alle forskerne i CISBO på konferencen, hvor de præsenterer centrets forskningsprojekter med fokus på nyttiggørelse af resultaterne hos byggeriets parter.

Konferencens deltagere får mulighed for at indgå i en eller flere netværksgrupper, der rummer både forskere og praktikere, som efter konferencen kan udveksle ideer og erfaringer gennem temamøder og lignende. Deltagelse i netværksgrupperne er naturligvis frivilligt, uforpligtende og gratis.

Program og tilmelding på www.cisbo.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11