23948sdkhjf

Chefdesigner tager over i Aarhus

Multiform er tilbage for fuld styrke i Aarhus. Thomas Leth-Nissen har overtaget det godt 800 m² store Multiform Design Center, der gik konkurs i januar.
Efter en længere periode med negativ drift blev Multiform Designcenter Århus A/S erklæret konkurs den 16. januar i år.

Dengang kunne Multiform-direktør Claus Barrett fortælle, at virksomheden agtede at finde en ny forhandler i Aarhus-området, og det er nu lykkedes.

Læs også: Multiform-butik drejer nøglen i Aarhus .

Bag det nye Multiform Design Center Aarhus står indretningsarkitekt Thomas Leth-Nissen, der kender Multiform-produkterne ned til mindste detalje, da han som chefdesigner har været med til at skabe mange af dem selv.

Vil stille krav til kunderne
Teamet i Multiform Design Center Aarhus vil gøre op med danskernes, til tider, ukritiske forhold til kvalitet og indretning. De mener, at køkkenet er et møbel – et stykke indre arkitektur – hvis formål er at passe ind i køberens boligform, liv og hverdag.

Det er jo ikke bare lige at købe et køkken. Der ligger mange overvejelser bag beslutningen, siger Thomas Leth-Nissen og uddyber:

- Vi sælger derfor heller ikke ’fra hoften’. Vi vil ganske enkelt vide, hvem vi sælger vores indretninger til. Vores løsning skal passe til folks liv, hverdag og hjem i en lang årrække.

Multiform Design Center Aarhus står med ejerskiftet over for store forandringer. Siden overtagelsen den 3. februar er der blevet flyttet rundt på indretningen, der er kommet nye produkter til – og flere spændende nyheder er på vej.

- Inden for to år er her et oplevelsescenter, der i et sammenhængende koncept sælger boligindretning og rumdesign, der lever op til Multiforms og mine krav til kvalitet og design, lyder den ambitiøse melding fra Thomas Leth-Nissen.

Multiform har 30 års jubilæum i år. Det designes i Danmark og produceres med omhu af møbelsnedkere og andre faglærte i Kibæk ved Herning. Multiform samarbejder med en række internationale partnere – herunder Dornbracht/Alape, Gaggenau og Siemens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093