23948sdkhjf

Vejle-entreprenør med flot 2011-resultat

Nisgaard + Christoffersen A/S med base i Vejle er for alvor tilbage på sporet efter et stærkt 2011.
Med en stigende omsætning, et resultat før skat på 14,5 mio. kr. og en soliditetsgrad på 34,5 procent, er Nisgaard + Christoffersen tilbage på niveau med det hidtil bedste år i 2007.

- Selskabet har udviklet sig fra at være en traditionel murer- og tømrervirksomhed til i dag at være en seriøs total- og hovedentreprenør. Samtidig har vi haft stort fokus på at optimere vore interne processer, så det er meget tilfredsstillende, at den udvikling også udmønter sig på bundlinjen, siger adm. direktør Keld Rasmussen, der udgør virksomhedens ejerkreds sammen med projektchef Kaj Siebert.

Han understreger, at resultatet også skal tilskrives en dygtig og ansvarlig medarbejderstab – og det er ejerne enige om.

Stor synlighed i regionen
Nisgaard + Christoffersen har været meget synlige i Vejle, hvor firmaet blandt andet har opført en ny Burger King på Horsensvej og to nye skolebyggerier for privatskolerne Kirstine Seligmanns Skole og Vejle Friskole.

For øjeblikket opføres også blandt andet 60 boliger for AAB i Kolding i totalentreprise, hvor Nisgaard + Christoffersen har præsteret at aflevere 1. etape syv måneder før planlagt. I Dybbøl opføres desuden en stor sportsarena for Sønderborg Kommune, ligeledes i totalentreprise, og dertil kommer en række andre byggerier for blandt andre Vejle Sygehus, Datea og Århus Omegns Boligselskab.

Medvinden har givet blod på tanden for det ambitiøse byggefirma:

- Indenfor en radius af 100 km fra Vejle skal man ikke kunne komme udenom Nisgaard + Christoffersen, når der skal vælges total- eller hovedentreprenør til private eller offentlige byggerier. Det er virksomhedens klare mål, og vi kan love, at vi vil leve op til bygherrernes krav om at være en seriøs medspiller, når de vælger at lade os opføre deres næste byggeri, fastslår Keld Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141