23948sdkhjf

Stor interesse for Diakonissestiftelsens udvikling

Fire teams præsenterede deres planer for Diakonissestiftelsens områder på et velbesøgt møde den 28. marts.
Den fine, gamle spisesal på Diakonissestiftelsen var fyldt til bristepunktet, da fire tværfaglige teams præsenterede deres bud på fremtidens attraktive bo-, leve- og læringsmiljø i hjertet af Frederiksberg.

De fire teams har siden december dystet om at skitsere en udviklingsplan for området mellem Peter Bangs Vej, Søndre Fasanvej og Dronningensvej, og den 16. marts afleverede holdene deres forslag.

De fire teams, der har deltaget i konkurrencen, er Team Juul Frost Arkitekter, Erik Møller Arkitekter/ Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Team Vandkunsten og Team Ensemble ved Cubo Arkitekter.

Byggeri og renoveringer for en halv milliard
Den åbne konkurrenceform har blandt andet betydet, at konkurrenceforslagene har været udstillet i perioden 19.-27. marts, og at de fire hold skulle fremlægge deres tanker og ideer for dommerkomitéen og andre interesserede på et åbent møde den 28. marts.

150 borgere var mødt op for at høre holdene med egne ord redegøre for deres analyse af stedets kvaliteter og deres tanker om, hvordan man i fremtiden kan få eksisterende og nye aktiviteter til at spille bedst muligt sammen. Et af formålene med udviklingsplanen er at gøre Diakonissestiftelsens åbne og gæstfri kultur mere synlig udadtil.

Den 20. april kåres vinderen. Men den særlige konkurrenceform betyder, at Diakonissestiftelsen frit kan vælge at kombinere de bedste elementer fra de fire forslag i en samlet udviklingsplan. Med UdviklingsPlan 2020 vil Diakonissestiftelsen bygge og renovere for mere end en halv milliard kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078