23948sdkhjf

Regntøjsrigmand køber politigård – sætter arkitekterne til at tegne lejligheder

Freja Ejendomme har netop solgt den tidligere politigård i Herning efter en budrunde, hvor der var flere interesserede budgivere, skriver statens ejendomsselskab i en pressemeddelelse. 

Køber er Bo Lyngsøe, der allerede ejer en række udlejningsejendomme i Herning, som svarer til cirka 85.000 kvm. Han er naturligvis meget tilfreds med at være den nye ejer af den centrale ejendom fra 1955.  

– Planen er, at vi beholder de nuværende bygninger på grunden og omdanner dem til to- og treværelses lejligheder. Med tiden håber vi at bygge yderligere på grunden. Men i første omgang skal arkitekterne til at kigge på, hvordan man kan transformere de nuværende bygninger til lækre lejligheder, siger Bo Lyngsøe.

Han Bo Lyngsøe tjente store penge på salget af regntøjfirmaet Lyngsøe Rainwear i 2017 til norske Hansen Protection. I dag er han direktør i Lyngsøe Rainwear. 

Den centrale ejendom har et grundareal på 3.148 kvm og et bebygget areal på 530 kvm. Den består af to bygninger - en hovedbygning i fire plan og en tilbygning i ét plan med et samlet etageareal på 1.670 kvm. 

– Den tidligere politigård kom direkte til salg i en budrunde, da vi fra starten oplevede ret meget interesse for ejendommen. Nu glæder jeg mig på købers og byens vegne over, at der med nye lejligheder snart kommer liv i ejendommen igen, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.127