23948sdkhjf

Byggecenterkæde rammer solskinsø med stor ydmyghed

Bornholmerne kan på ondag for første gang handle i en Stark på solskinsøen. Byggecenterkæden slår nemlig for første gang dørene op for bornholmerne på Lillevangsvej i Rønne, hvor Stark kan byde kunderne velkomne i en tidligere Optimera-trælast.

- Det er noget, vi har taget tilløb til og glædet os til længe. I løbet af de seneste par år har vi to gange om ugen kørt en lastbil til Bornholm med varer og byggematerialer til vores gode, lokale kunder. Det er ingen hemmelighed, at vi længe har ønsket at give dem en bedre service, og den mulighed får vi nu med forretningen her i Rønne, siger regionsdirektør i Stark, Lasse Frederiksen.

Han forklarer, at selvom Stark er blandt de største forhandlere og distributører af byggematerialer, kommer virksomheden til Bornholm med stor ydmyghed og et ønske om at blive bornholmernes lokale byggepartner. Både de professionelle håndværkere og gør-det-selv folket skal nemlig føle nemlig sig velkomne.

- Bornholm er noget særligt, og det har vi stor respekt for. Da vi tog beslutningen om at åbne et byggecenter på Bornholm, var det fra starten et ønske, at alle medarbejdere skulle rekrutteres her på øen, så vi fik et team med den størst mulige indsigt i de lokale forhold og muligheder. Det er lykkedes over al forventning – interessen har nærmest været overvældende: Jeg tør godt sige, at vi har fået sat et rigtigt stærkt hold af medarbejdere, der alle er fra Bornholm, har et godt branchekendskab og virkelig brænder for at yde den service, som vores kunder fortjener, fortæller Lasse Frederiksen.

 Lokale leverandører

En af de nye medarbejdere er trælastdirektør Kristian Beyer Holm. Han glæder sig ikke mindst til at oparbejde gode relationer til kunderne.

- Relationer og tillid er afgørende. Både i byggebranchen og på en ø som Bornholm, hvor alle kender hinanden. Det handler om ordentlighed og om at bidrage positivt til lokalsamfundet. Derfor forhandler vi f.eks. forskellige typer træ, belægningssten og mørtel fra lokale, bornholmske producenter, siger Kristian Beyer Holm.

Den nye trælastdirektør ser også frem til at vise, hvad en landsdækkende kæde kan tilbyde sine bornholmske kunder.

- Vi har et meget bredt og dybt varesortiment – og det, vi ikke selv har på lager, kan vi skaffe meget hurtigt. Stark Rønne får også udkørsel med egne lastbiler, så vi hurtigt kan bringe alt det, som vores kunder har behov for, ud på deres byggepladser. Vi har endda en lille ladbil, så vi kan levere lige til døren i de helt små gader, siger han.

God, professionel rådgivning er en anden service, som Stark Rønne lægger stor vægt på: De i alt 22 medarbejdere har tilsammen en bredt funderet ekspertise og viden om byggeri, så erfarne håndværkere kan få den hjælp og vejledning, de har brug for til deres forskellige projekter.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156