23948sdkhjf

Energiventilen der leverer data til varmeafregning

Ny EN1434 og MID-godkendt termisk energimåler i Belimos nye energiventil.

Med Belimos nye energiventil får du både energistyring og -måling i én enhed. Energiventilen har nemlig integreret Belimos nye termiske energimåler. Så den både regulerer energiforbruget og sikrer de korrekte temperaturer, og samtidig leverer den pålidelige data om varmeforbruget til omkostningsregnskabet.

Revolutionerende forening

”Det er lidt af en revolution, at vi nu har én enhed, der både kan regulere og give pålidelig energimåling. Men faktisk er det jo to sider af samme sag, der nu endelig er forenet,” siger Belimos direktør Ole Fornill og tilføjer: ”De data, der kommer fra vores termiske energimåler, er så præcise, at du kan bruge dem til at afregne varmeforbrug med dine lejere.”

Belimos termiske energimåler er nemlig både EN1434- og MID-godkendt. Den leverer data via cloud, så de er nemme at integrere i f.eks. varmeafregningen.

Pålidelig i både varme- og køleanlæg

Belimos energiventil med termisk energimåler er både til varme- og køleanlæg. Den MID-godkendte energimåler registrerer, hvis der er glykol i vandet, og giver en alarm.

”Vi har også en termisk energimåler til kølesystemer. Den måler hvor meget glykol, der er i vandet, og kompenserer for skiftende koncentrationer,” fortæller Ole Fornill.

Nem at montere og indstille 

Belimo lægger altid vægt på nem installation og indstilling. Det gælder også den nye energiventil. F.eks. er den nem at tilslutte med ét standard ethernet-kabel til både el og data. Enkelt og hurtigt. Og så er der koblet til bygningens BMS-system via cloud eller med almindelig BUS-kommunikation. Indstilling af energiventilen er lige så nemt med Belimo Appen på en smartphone og trådløs NFC-overførsel til ventilen.

Se den nye energiventil med termisk energimåler på VVS’21

Læs mere om Belimos nye energiventil og den MID-godkendt termisk energimåler på Belimos hjemmeside. Og – endnu bedre – se og hør mere om nyhederne på Belimos stand, C-3013, på VVS’21. Her kan du også se andre store nyheder til HVAC-anlæg.

Faktaboks:

Belimos energiventil med integreret termisk energimåler giver fordele for:

Nem installation og idriftsættelse

  • Opfylder EU-krav i EN1434-standarden og MID retningslinjerne.
  • Integreret webserver til direkte dataadgang og indstillingsmuligheder
  • Cloud- og BUS-kommunikation, nem integration i BMS og andre systemer
  • Nem konfiguration, idriftsættelse og overvågning – via Belimo App på smartphone

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078