23948sdkhjf

CG Jensen overtager Adserballe & Knudsen

Farum-entreprenøren Adserballe & Knudsen har igennem den senere tid været ramt af en stribe problemer, som har sat negative spor i forretningen.

Det tager selskabets ejer, Jensen Gruppen, nu konsekvensen af.

Adserballe & Knudsen bliver nemlig lagt ind under søsterselskabet CG Jensen, som fremover skal "hjælpe med at igen skabe retning hos selskabet", som det hedder i en pressemeddelelse.

 - 2020 var et år, der ikke vil blive glemt, udtaler adm. direktør i Jensen Gruppen, Karsten Hjarsø.

Tabsgivende sager

Han fortæller, at ledelsen længe har vidst, at Adserballe & Knudsen ville generere et underskud i 2020 og på den måde skille sig ud fra de andre selskaber i gruppen. 

- Der har været flere tabsgivende sager. Særligt én enkeltstående, længevarende voldgiftssag, som man nu har valgt at forlige, har været særdeles tabsgivende. Derfor var det nødvendigt med en omstrukturering i topledelsen i slutningen af sidste år. Og nu overtager CG Jensen Holding det formelle ejerskab og skal hjælpe med igen at skabe retning for Adserballe & Knudsen, siger Karsten Hjarsø.

Den formelle overtagelse sker den 1. juli 2021 og gennemføres i praksis øjeblikkeligt. Adserballe & Knudsen A/S bliver – ligesom CG Jensen A/S – en selvstændig forretningsenhed hos CG Jensen Holding.

Parterne ønsker ikke at oplyse købesummen på transaktionen.

Det seneste offentliggjorte regnskab for Adserballe & Knudsen viste en omsætning på 779 mio. kr. med et driftsresultat på 15 mio. kr. svarende til en overskudsgrad på 2 pct. i 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141