23948sdkhjf

Stor rådgiver sætter nyt hold i hovedstaden

Ingeniørvirksomheden Moe sætter en direktør i spidsen for Byggeri i København, hvor to divisioner bliver til tre, og der kommer flere ledelseskræfter i form af udnævnelser og fire nyansættelser

De seneste år er byggeriområdet hos Moe i hovedstaden vokset markant og tæller nu over 350 medarbejdere. Den udvikling skal den nye organisation bakke op og dermed være fundament for yderligere vækst og udvikling, skriver rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse. 

Alex Fraenkel går fra at være divisionschef for Byggeri & Design til at blive direktør for hele Byggeri København og får således det overordnede ansvar for at tegne de fælles linjer. 

Samtidig bliver de to nuværende byggeridivisioner erstattet af tre nye divisioner. Den ene skal fokusere helhjertet på rådgivning og international udvikling, mens de to andre vil beskæftige sig med design og projektering og have hver deres spidskompetencer. 

Internationale ambitioner

Jesper Pedersen, der er tidligere divisionschef for Erhverv & Bolig, skal nu stå i spidsen for divisionen Byggeri, Rådgivning & Udland. 

Her bliver bygherrerådgivning nu et selvstændigt forretningsområde og Dorthe Søeberg Hovmand er i den forbindelse udnævnt til forretningschef. 

Trine Mørkeberg Wagner fortsætter som forretningschef for Rådgivning, der fremover favner flere afdelinger, som tidligere var placeret i forskellige divisioner. Det gælder Cost Management, Jura, Byggeledelse, Commissioning & Bygningsautomatik, Arbejdsmiljørådgivning, Projektkommunikation & Proces, Retail og Driftsherrerådgivning. Divisionen favner herudover den store enhed Brandrådgivning med forretningschef Jens Kastvig i spidsen.

Sidst men ikke mindst er der Global Building Projects, der ledes af forretningschef Sune Wendelboe og har fokus på international udvikling.

Ny division for bæredygtighed

Byggeri, Bæredygtighed & Design er navnet på den ene nye designdivision, og her bliver tidligere forretningschef, Karen Gaarden, ny divisionschef. Ud over projektering af mange forskellige typer byggeri vil divisionen have særlig fokus på den grønne omstilling og rummer derfor et stort felt af specialister inden for energi, indeklima, akustik, bæredygtighed og certificeringsordninger. 

Forretningsenheden Renovering, der ledes af Torben Dahl og har en tilsvarende grøn ekspertise, placeres også her, ligesom Moes Videnscenter for Træbyggeri.

Tidligere forretningschef Jacob Ringsholt bliver divisionschef for Byggeri, Teknologi & Design, der bliver den anden nye designdivision. Her vil man også projektere et bredt udsnit af bygninger, men divisionen vil derudover fokusere på virksomhedens styrker inden for teknologisk avanceret byggeri. Det gælder blandt andet forsknings- og hospitalsbyggeri, hvilket indebærer nichediscipliner som laboratorier, renrum og vibrationsfølsomme konstruktioner.

Læs mere om: Moe
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141