23948sdkhjf

Vestjysk ejendomsudvikler bygger i Holstebro

Bæredygtighed bliver nøgleordet, når den vestjyske ejendomsudvikler Krabbe A/S påbegynder byggeriet af en ny 1.500 kvm stor bygning kontorfællesskabet Nupark i Holstebro.

Domicilet er tegnet af Arkitema og bliver i en etage.

 - Vi forsøger at bygge så bæredygtigt som muligt. Det kan blandt andet ses ved, at taget bliver et Sedumtag med græs og grønt. Ydervæggene udføres med solafskærmning i lameller af træ eller stål, der begge er energibesparende, varmeanlægget bliver med genvinding ligesom byggeriet får solceller, fortæller adm. direktør Kristian Krabbe fra Krabbe A/S i en pressemeddelelse.

Selvom byggeriet bliver i en etage, får det ifølge Kristian Krabbe en ”tophat” på midten, som gør bygningen til halvanden etage midt på.

Mod øst ser det ud som om, bygningen svæver over terræn, da grunden skråner en del mod øst. Grunden skråner også let mod syd. Dermed ser solafskærmningen svævende ud – så den slutter cirka en halv meter over terræn

- Vi har udviklet projektet til at være så fleksibelt som muligt. Vi har taget højde for, at der både kan blive om én enkelt lejer eller flere lejere til lejemålet, påpeger Kristian Krabbe i pressemeddelelsen.

Han fortæller, at man nu er går i gang med at finde lejere til nybyggeriet, og han forventer at byggeriet går i gang i indeværende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109