23948sdkhjf

Nyt nyhedsbrev sætter kommercielt fokus på bæredygtighed i byggeriet

Nyhedsbrevet ”Bæredygtighed i dag”, der hidtil har haft et redaktionelt fokus på bæredygtighed, bliver nu relanceret og omlagt til et nyhedsbrev med et rent kommercielt fokus, der i en række annoncetemaer dækker de grønne initiativer i byggebranchen.

Under overskriften ”Byggevisioner – Bæredygtighed i Dag” ønsker Nordiske Medier, der udgiver en lang række medier til dansk erhvervsliv herunder Building Supply og Licitationen - Byggeriets Dagblad, at skærpe den kommercielle vinkel på det nuværende nyhedsbrev "Bæredygtighed i dag".

Derfor kommer nyhedsbrevet fra august til at fokusere på de bæredygtige tiltag i byggebranchen.

Beslutningen om at sætte fokus på byggebranchen har været oplagt, da byggebranchen er den store synder i CO2-regnskabet. Byggeriet står som bekendt for en tredjedel af Danmarks samlede CO2-udledning. Samtidig er branchen inde i en rivende udvikling i jagten på at leve op til Danmarks klimamål.

Adm. direktør i Nordiske Medier Jesper Hansen forklarer beslutningen om nyhedsbrevets nye vinkel således:

- Det har været et naturligt skridt for Nordiske Medier at støtte op om de virksomheder i byggebranchen, der går forrest med innovative og bæredygtige løsninger som inspiration til hele branchen. Som mediehus føler vi en forpligtigelse til at stille skarpt på den bæredygtige udvikling, hvor det for alvor kan gøre en forskel. Derfor kommer vi også til at lægge endnu flere ressourcer og mandskab i nyhedsbrevet i fremtiden”

Første udgave af nyhedsbrevet ”Byggevisioner – Bæredygtighed i dag” bliver udsendt til byggeriets beslutningstagere fra den 6. august. Det vil herefter udkomme hver 14. dag med aktuelle temaer indenfor den grønne omstilling i byggeriet.

August-temaet omhandler de bæredygtige certificeringer. Hvad er fremtidsperspektiverne for DGNB byggeri, som den førende certificeringsordning? Og bliver der udviklet nye byggetekniske løsninger som konsekvens af DGNB-certificeret byggeri?

Kontakt

Alle spørgsmål omkring det nye nyhedsbrev "Byggevisioner - Bæredygtighed i Dag" kan rettes til:

Projektchef Jacob E. Jørgensen på mail jej@nordiskemedier.dk

Man kan tilmelde sig det nye nyhedsbrev her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125