23948sdkhjf

Nyt institutionsbyggeri på vej i Aarhus

Institutionen Reden har planer om en ny 555 m² stor bygning på Sjællandsgade i Aarhus. Byrådet i Aarhus skal tage stilling til projektet på det kommende møde.
KFUKs Sociale Arbejde vil opføre en ny bygning til den selvejende institution Reden på Sjællandsgade i Aarhus.

Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S har tegnet den 555 m² store bygning og har søgt Aarhus Kommune om tilladelse til projektet. Bygningen omfatter et forhus i 2 ½ etage samt en sidebygning i 1 etage.

Byrådet i Aarhus skal på det kommende møde tage stilling til om man vil give grønt lys til den nye bygning. Og Teknik- og Miljø har allerede indstiller, at byggeriet godkendes.

Tilbage til Sjællandsgade
Projektet er ikke populært hos naboerne. Således er syv ejere af ejendomme i området kommet med indlæg i en partshøring. De peger blandt andet på ejendommens anvendelse til institutionsformål, byggeriets arkitektur, højde, omfang samt fundering.

Reden har siden 1995 haft til huse i en bygning på adressen på Sjællandsgde. Den gamle bygning var dog i så dårlig stand, at den var uegnet til menneskelig beboelse, hvorfor den blev revet ned. Reden har siden juni 2010 været genhuset på Spanien 61 ved havnen i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094