23948sdkhjf

Sjællandsk teknikentreprenør vil styrke hjemmebanen med opkøb

Teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen Holding ApS har købt Hillerød-virksomheden Erik Nielsen VVS A/S, oplyser selskabet.

Opkøbet føjer 18 nye medarbejdere til hos Poul Sejr Nielsen Holding og skal gerne styrke den sjællandske teknikentreprenør på flere fronter:

En er at sætte sig endnu tungere på det nordsjællandske marked, fortæller adm. direktør Michael Madsen til Licitationen - Byggeriets Dagblad 

Om Poul Sejr Nielsen Holding ApS

Selskabet beskæftiger sig via en række datterselskaber med både service og entrepriser inden for el, vvs, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag og facade.

I seneste regnskab lød omsætningen i holdingselskabet på 331 mio. kr. og overskuddet før skat på 6,9 mio. kr.

Ifølge seneste regnskab beskæftiger Poul Sejr Nielsen Holding ApS 200 medarbejdere. Selskabet oplyser, at der på nuværende tidspunkt beskæftiges 230.

Poul Sejr Nielsen er stiftet i 1965 af blikkenslageren Poul Sejr Nielsen og har hovedkvarter i Birkerød.

- Selvom vi har hovedsæde i Birkerød, er Hillerød også at betragte som hjemmebanen. Der er vi forvejen i form af serviceaftaler med Novo Nordisk og Hillerød Kommune, men vi vil gerne styrke vores tilstedeværelse endnu mere i området, siger direktøren til Building Supplys søstermedie Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Desuden skal opkøbet tilføre kræfter i Poul Sejr Nielsens servicegren, da kerneforretningen hos Erik Nielsen VVS netop hedder service og vedligehold til private, erhverv og offentlige kunder.

- Med opkøbet når vi op over 50 pct. af omsætningen fra service. Det er et mål, vi har haft længe. Dels giver det en berøringsflade med mange typer af kundegrupper, dels kan vi se, at vi har succes med det, siger direktøren, der over for Licitationen tilføjer, at ambitionerne på serviceområdet også handler om lønsomhed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125