23948sdkhjf

Spaden i jorden til 144 boliger

En bar mark i Slagelse forvandles nu til en lille landsby for ældre borgere. B. Nygaard Sørensen A/S er entreprenør på projektet, der har første spadestik i næste uge.
Byggeriet af et nyt plejecenter på Rosenkildevej i Slagelse har været længe undervejs, siden byrådet i efteråret 2009 besluttede at afsætte midler til projektet.

Men den 18. april går byggeriet endelig i gang, når borgmester Lis Tribler onsdag den 18. april tager det første spadestik til 144 plejeboliger, spækket med den nyeste teknologi.

I slutningen af 2013 vil forbipasserende blive kunne se en hel lille landsby, hvor stier forbinder de 144 boliger, der fordeles i 12 selvstændige boenheder. Bag byggeriet står B. Nygaard Sørensen A/S, der sidste år vandt totalentreprisen i samarbejde med JJW Arkitekter, Liw Planning samt Moe & Brødsgaard.

Bygger på en helt ny måde
Projektet giver mulighed for implementering af den nyeste teknologi i alle 144 boliger. Teknologien skal være med til at skabe øget tryghed i borgernes hverdag.

- Det er unikt, fordi vi bygger på en helt ny måde og sørger for, at boligerne er fremtidssikret til de kommende ældres behov. Vi har i hele processen været i dialog med både pårørende, borgere og eksperter om, hvordan byggeriet skal være. Der er ingen tvivl om, at det nye plejecenter bliver et rart sted at bo, hvor rammerne lægger op til, at beboerne både kan dyrke fællesskabet sammen og bevare et selvstændigt liv i et hjemligt miljø, siger borgmester Lis Tribler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125