23948sdkhjf

Byggebranchen fordobler nordjysk udlejers overskud

Kim Godiksen, direktør og ejer i den store udlejer af mandskabs- og toiletvogne, Godik ApS, takker byggebranchen for et – på bundlinjen – godt år trods det lodrette fald i udlejning til festivaler og lignende. 

- Vi har satset på udlejning af mandskabsvogne til byggebranchen og øget vores salg her voldsomt. Du kan sige, at byggeriet har reddet os, siger han til Nordjyske.dk

Udlejning til byggebranchen er mere profitabel end til musikfestivaler og andre store events. Så redningen er svært at tage fejl af. Omsætningen faldt ifølge Kim Godiksen med hele 120 mio. kr. fra 2019 til 2020. Men byggesatsningen var med til at fordoble bundlinjen i samme periode. 

- Vores marked på festivalområdet forsvandt, og det tvang os til at se andre steder hen. Byggebranchen er helt klart et område, vi vil satse på i fremtiden, siger Godik-ejeren. 

Han har også en klar forventning til det igangværende år: Det bliver selskabets hidtil bedste. Optimismen hænger sammen med et regnskabsår med to landsstævninger, et DGI-stævne samt Tour de Frances visit i Danmark og nye festivalkoncepter.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156