23948sdkhjf

Dialogmøde trak fulde huse

Små 140 mennesker, herunder lokale håndværkere og rådgivere, mødte op, da Lejre Kommunes Center for Ejendomsdrift holdt dialogmøde for samarbejdspartnere.
Torsdag d. 29. marts 2012 havde Center for Ejendomsdrift i Lejre Kommune inviteret nuværende og potentielle samarbejdspartnere til dialogmøde i Kulturhuset i Hvalsø.

På forhånd var inviteret en bred kreds af lokale håndværkere og rådgivere, men også samarbejdspartnere på tværs af kommunegrænsen blev inviteret. I alt mødte ca. 130-140 mennesker op.

- Formålet med dialogmødet var at informere vores nuværende samarbejdspartnere om de projekter, vi planlægger at gennemføre i løbet af 2012. Vi benyttede samtidig anledningen til at byde nye potentielle samarbejdspartnere velkommen og fortælle dem om vores måde at arbejde på, herunder hvordan vi udbyder opgaver´ fortæller Centerchef for Center for Ejendomsdrift, Christian Østeraas.

Ideer til entreprenører og rådgivere
Dialogmødet indledtes med et fælles indlæg á en lille times tid fra centrets ejendomsstab. Her blev fortalt om udbuds- og samarbejdsformer samt ikke mindst, hvordan man som entreprenør og rådgiver kommer i betragtning som samarbejdspartner med Center for Ejendomsdrift.

Efter oplægget var der dialogmøde ved tre caféborde, hvor deltagerne kunne få stillet deres nysgerrighed. Emnerne var ’energi og tekniske installationer’, ’ejendomsvedligeholdelse’ og ’ejendomsservice’. Efterfølgende kunne deltagerne blive skrevet op på en liste, hvor de gav udtryk for ens firmas kompetencer og hvilke type opgave, man gerne ville byde ind på. Det kan nævnes, at der var en lang kø til opskrivningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078