23948sdkhjf

Nyt overblik over sygehusbyggerier

På den nye portal godtsygehusbyggeri.dk kan man følge sygehusbyggerierne og få et aktuelt overblik over investeringen i fremtidens sygehusvæsen.
Regionerne relancerer nu portalen godtsygehusbyggeri.dk, hvor fagfolk, embedsmænd, regionale medarbejdere og ledere kan følge udviklingen i de store danske sygehusbyggerier.

Her kan arkitekter, ingeniører og planlæggere hente og dele faglig inspiration samt viden. Eller man kan blive opdateret på de seneste nyheder fra regionernes sygehusbyggerier og få et dagligt overblik over mediernes dækning af sygehusbyggeri.

- Vi har i regionerne lagt mange kræfter i at dele viden, samarbejde og lære af hinandens erfaringer om sygehusbyggeri og portalen www.godtsygehusbyggeri.dk er et meget konkret eksempel, siger Danske Regioners formand Bent Hansen om den nye portal.

Overblik og videndeling
Portalen samler al viden om de store sygehusbyggerier og er samtidig en indgang for professionelle til at skabe sig overblik, finde relevante kontaktpersoner, lære af hinandens erfaringer eller danne grundlag for nye samarbejder mellem offentlige og private aktører.

- Videndeling og læring på tværs af byggeprojekterne er helt afgørende for at sikre innovative og rationelle løsninger i sygehusbyggerierne. Vi ved i regionerne bedre end nogen andre, at hvis vi skal omsætte de massive investeringer i fremtidssikrede moderne sygehuse og realisere de potentielle kvalitets- og effektiviseringsgevinster, så skal vi samarbejde om at udvikle de rigtige løsninger, understreger Bent Hansen.

Læs mere på portalen: www.godtsygehusbyggeri.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094