23948sdkhjf

Byggede nyt lager uden behov for byggemøde

Triscan A/S i Brabrand har fået bedre lagerforhold efter opførelsen af 1.660 m² tilbygning til eksisterende lager. Byggeriet er gennemført af Base Erhverv A/S uden et eneste byggemøde.
- Vi er faktisk imponerede over Base Erhverv. Vi fik et oplæg fra dem, og udarbejdede projektet sammen. Og fire måneder efter start kunne vi tage vor nye lagerhal i brug, afleveret uden fejl og mangler, siger logistik- og IT-direktør Morten Hallum, Triscan A/S, som tilføjer, at bygningen blev afleveret en fredag, og tre dage senere var den i drift.

Lageret er opført i sorte betonelementer med seks meter høje glas/alupartier i facaderne. Indvendig er der en frihøjde på otte meter og mere end 4.500 pallepladser. Bygningen har givet bedre logistik, og Triscan har fået forøget lager-kapaciteten uden brug af fjernlager. Med tilbygningen råder Triscan nu over ca. 10.000 m² lager.

Den 1.660 m² store lagertilbygning er opført af Base Erhverv a/s som totalentreprise. Atrio har været arkitekter, og Rønslev Andersen ingeniører på projektet til godt 6 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094