23948sdkhjf

Masser af nyansættelser hos HS Hansen

Facadeentreprenøren har ordrebogen fyldt, og det har skabt behov for flere hænder på fabrikken i Lem.
Entrepriser på Navitas i Aarhus, det nye Udbetaling Danmark center i Haderslev og Novo Nordisks domicil i Bagsværd fylder godt op i ordrebøgerne hos HS Hansen.

Så godt at Brian Lundsgaard, der er chef for virksomhedens fabrik i Lem, er nødt til at udvide medarbejderstaben betydeligt i disse tider.

- Vi har rigtig travlt i øjeblikket, så derfor har vi ansat cirka 20 mand i løbet af foråret. Men det ser også rigtig godt ud frem mod sommeren og efteråret. Jeg tror, vi skal ud og ansætte 20-30 mand mere inden sommer, siger Brian Lundsgaard til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Han oplyser, at det især er virksomhedens modulopbyggede facadeelementer, ”Hansen Unital”, der sælger godt. Konceptet går ud på at levere færdige facadeelementer, hvor glas, isolering og solafskærmning er monteret, når elementerne ankommer til byggepladsen.

Hansen Group, der er koncernen bag HS Hansen, realiserede i 2010/11 et resultat på 17,5 mio. kr. ud af en omsætning på 733 mio. kr. I regnskabsåret 2011/12, der afsluttes ved udgangen af juni måned, forventes fremgang i såvel omsætning som indtjening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092