23948sdkhjf

Kolding-entreprenør bygger igen for Elgiganten

Når elektronikkæden Elgiganten i sommeren 2022 slår dørene op til nyt stort varehus i Kalundborg, kan kunder og ansatte sende en tanke til entreprenørselskabet Daugaard Pedersen A/S. 

Den Kolding-baserede entreprenør står bag opførelse og investering i det i alt 2.000 kvm store byggeprojekt, som kommer til at ligge ved siden af Harald Nyborg og Biltema i Kalundborg. 

– Vi fik en henvendelse fra Elgiganten, for nogle måneder siden, hvor Elgiganten udtrykte interesse i at etablere sig i området omkring Stejlhøj. Herfra gik det stærkt, og allerede i foråret 2021 fik vi alle ender til at mødes, så Elgiganten kan blive repræsenteret i Kalundborg, udtaler Anders Bech Mathiesen, projektdirektør i Daugaard Pedersen, i en pressemeddelelse fra Elgiganten. 

Daugaard Pedersen har erfaring med lignende projekter for Elgiganten. Blandt andet i Fredericia, hvor et lignende byggeri er i fuld gang. Ud over varehuset i Kalundborg byder elektronikkædens vækstplaner på nye varehuse i både Ringsted, Rønne og Fredericia, samt yderligere fire-seks varehuse de kommende to-tre år.

Elgigantens nye varehus i Kalundborg forventes at åbne lige efter sommerferien i 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125