23948sdkhjf

Kjærgaard A/S fortsætter fremgangen

Den østjyske installationsvirksomhed og leverandør af automationsløsninger kom ud af 2011 med et nogenlunde tilfredsstillende resultat.
Overskuddet før skat endte på 5,7 mio. kr. hos Kjærgaard A/S i 2011, og det betød en fremgang på 0,6 mio. kr. sammenlignet med året før.

Også virksomhedens bruttoresultat steg – nemlig med 1,6 mio. kr. til 17,9 mio. kr.

- Regnskabsåret har været præget af, at aktivitetsniveauet i samfundsøkonomien har stabiliseret sig på et lavere niveau end før finanskrisen. På trods af de udfordringer, som markedsvilkårene har betydet, har vi præsteret et højere aktivitetsniveau og en bedre indtjening end året før, skriver Kjærgaard A/S i sit årsregnskab.

Virksomhedens ledelse betegner resultatet som ”nogenlunde tilfredsstillende” og kalkulerer samtidig med at øge markedsandelen, og dermed overskuddet, i 2012.

- Konkurrencesituationen er stadig udfordrende, men vi forventer en fortsat vækst blandt andet i kraft af udvidelsen af kundebasen samt det øgede fokus på salg af energirigtige løsninger til industrien, det øvrige erhvervsliv samt hos private, skriver Kjærgaard A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074