23948sdkhjf

Festlig torsdag på vinduesfabrik

Godt 70 mennesker var samlet for at hylde Henriette Fyhn, tillidsrepræsentant på 3Top Vinduesfabrikken, da hun i sidste uge modtog PraktikPladsPrisen.
- Hvis nogen skal ha’ prisen, er det Henriette!

Sådan lød meldingen, da Henriette Fyhn torsdag blev tildelt PraktikPladsPrisen – en 10 kilo tung bronzestatuette – for sit store engagement i udvikling og opstart af et uddannelsesprogram på 3Top Vinduesfabrikken.

Her modtager de første af virksomhedens imponerende 36 lærlinge svendebrev til december.

En god sparringspartner for ledelse og medarbejdere
Produktionshallen var i dagens anledning omdannet til festlokale, da flere end 70 mennesker torsdag var med til at hylde Henriette Fyhn for sin indsats.

Fabrikkens 36 lærlinge fyldte godt op ved bordene, og det er Henriette Fyhn, der har skaffet dem alle sammen. En nærmest uhørt præstation i træindustrien nu om dage, hvor konkurrencen fra udlandet er hård, og hvor mange virksomheder flytter arbejdspladser ud af landet.

- Vi har Danmarks måske største andel af ansatte, der er i lære. Og det er alt sammen Henriettes fortjeneste. Vi har et utroligt godt samarbejde – og du er en god sparringspartner – både for dine kolleger, men også for ledelsen, lød nogle af dagens mange roser fra virksomhedens direktør, Kurt Andersen.

Blandt talerne var også Søren Heisel fra Træets Uddannelses- og Udviklingsfond, Charlotte Højmark fra Vejen kommunes Beskæftigelsesudvalg og Svend Stabell fra Skive Tekniske Skole.

Gav roserne videre
Det var en stolt og glad tillidskvinde, der tog i mod prisen og de flotte ord. Henriette Fyhn brugte en stor del af sin tale på at takke og give roserne videre.

- Uden ledelsen, mine kolleger, mine nærmeste og Skive Tekniske Skole, så var det aldrig gået. Jeg glæder mig utroligt meget til december, når vi står med de første svendebreve. Tusind tak for prisen, sagde hun.

PraktikPladsPrisen uddeles til 50 initiativer over hele Danmark. Henriette er den eneste i træindustrien, der får prisen i 2012.

Om PraktikPladsPrisen
• Er iværksat af Træets Uddannelses- og Udviklingsfond, som består af Træets Arbejdsgivere og 3F Industri i samarbejde med Industriens Uddannelses- og Samarbejdsfond.

• Præmierer initiativer, der i særlig grad medvirker til at øge antallet af praktikpladser og dermed understøtter, at flere unge vælger en uddannelse på industriens område.

• Præmierer enten enkeltpersoner, virksomheder, kampagner, skoler eller organisationer, der har gjort noget beundringsværdigt for at fremme praktikpladssituationen

• Hædrer 50 initiativer i industri over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078