23948sdkhjf

Plan klar for udbedring af skimmelsvamp

Efter fund af skimmelsvamp i en daginstitution i Sorø viser det sig, at dele af tagkonstruktionen ikke er udført efter forskrifterne og har en række mangler.
Kort før påske blev der konstateret skimmelsvamp i en del af tagkonstruktionen i daginstitutionen Magadalene Haven i Sorø.

En efterfølgende undersøgelse af tagkonstruktionen har vist, at det kun er et begrænset område af tagkonstruktionen, som er ramt af skimmelsvamp. Det drejer sig konkret om taget over institutionens motorikrum. Det oplyser Sorø Kommune.

Undersøgelsen af tagkonstruktionen viste imidlertid også at dele af tagkonstruktionen ikke er udført efter forskrifterne og har en række væsentlige mangler. De øvrige mangler i tagkonstruktionen vil blive udbedret i sommerferien, så det kommer til at påvirke dagligdagen i institutionen mindst muligt.

Overblik over udbedringer
Fremadrettet er arbejdet endnu ikke helt på plads, men man har en god idé, hvordan processen kommer til at se ud.

- Jeg forventer, at vi i forbindelse med fjernelse af skimmelsvampen vil indgå et samarbejde med Kongskilde Tømrer- og Snedkerfirma A/S og ingeniørfirmaet Orbicon,der vil fastlægge procedure for fjernelsen samt den opfølgende analyse og dokumentation for fjernelsen, oplyser projektleder fra Sorø Kommune, Flemming Nytofte Nielsen, til Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095