23948sdkhjf

Konkrete projekter i støbeskeen efter TUN Byg

Xella kan se tilbage på to udbytterige messedeltagelser i henholdsvis Fredericia og Stockholm.
- Hvis man skal drage en lære af den netop overståede messe, så er det, at de store temaer i byggebranchen fortsat er energirenovering og lavenergibyggeri.

Sådan lyder meldingen fra key account manager Michael Brock i kølvandet på TUN Byg, hvor især Xellas ”Ytong Energy+” fik en del opmærksomhed pga. nomineringen til Byggeriets Miljøpris.

Michael Brock fortæller, at Xella i år havde valgt at lade en uddannet barista stå for kaffebrygningen, så de besøgende kunne få en god kop kaffe. Det resulterede i meget velbesøgt stand, hvor det allerede på førstedagen blev klart, at der skulle flere folk og en større espresso-maskine til at klare efterspørgslen.

- Det lykkedes os at skabe et rart område, hvor folk kunne slappe af med en kop kaffe og få et roligt øjeblik til at snakke om forskellige problemstillinger. Det gav en god dialog og en afslappet stemning, og vi har drøftet mange konkrete projekter med vores kunder, som vi ser frem til at være med til at udvikle i den nærmeste fremtid, siger Michael Brock.

Nye helhedsløsninger vinder frem
Med det nye Silka Vægsystem, Ytong-byggestenen og isoleringspladen Ytong Multipor i bagagen benyttede Xella TUN-messen til at gøre opmærksom på, at virksomheden nu er i stand til at levere en samlet løsning, der opfylder kravene til bæredygtighed, indeklimamærkning, energiforbrug og stabilitet.

- Vi vil gerne gøre det nemmere at tænke i helheder. Xella kan præsentere produkter i forskellige kategorier, der kan kombineres på kryds og tværs, og det giver en række fordele, som flere og flere får øjnene op for, fortæller Michael Brock.

- Vi blev faktisk overraskede over de mange forespørgsler om Multipor på messen. Interessen var stor, og vi havde gæster på vores stand, der udelukkende var kommet på TUN Byg for at høre om Ytong Multipor. Der var ingeniører med konkrete opgaver, hvor boliger skal renoveres indefra, og der ikke må anvendes gips, og her er isoleringspladen en oplagt mulighed, fortsætter han.

Ytong i fokus på Nordbygg
Som key account manager for Xella Skandinavien var Michael Brock også med på den nyligt afholdte Nordbygg-messe i Stockholm, hvor Xella benyttede lejligheden til at lancere ”Ytong Energy+” for svenskerne:

- Der sker virkelig noget inden for bæredygtighed og energirigtigt byggeri, og det fik vi bekræftet på Nordbygg. I Sverige er der fokus på alternative løsninger til den traditionelle trækonstruktion, som har en del udfordringer med hensyn til fugt og skimmel. Vi har opbygget en stærk organisation i Sverige, og vi glæder os til at få Ytong frem i spotlyset igen, siger Michael Brock.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125