23948sdkhjf

Intego indgår aftale med Danish Crown

Intego A/S har indgået endnu en Industri Service Management (ISM) aftale med Danish Crown for vedligeholdelsesfunktionen på det el-tekniske område på slagteriet i Herning.
Gennem flere år har Intego har haft et meget velfungerende samarbejde med flere af Tulip og Danish Crown fabrikkerne på udvalgte områder.

Det tætte samarbejde mellem parterne og parternes fælles erfaringer med en tilsvarende ISM på Danish Crown i Blans, hvor el-afdelingens 12 elektrikere pr. 1. oktober 2011 blev overdraget til Intego A/S, har ført til, at Danish Crown Herning også har valgt at indgå en Industri Service Management (ISM) med Intego. Det oplyser Intego på firmaets hjemmeside.

Denne gang omhandler aftalen vedligeholdelsesfunktionen indenfor det el-tekniske område på Danish Crown slagteriet i Herning. Aftalen medfører blandt andet, at el-afdelingens otte elektrikere virksomhedsoverdrages fra Danish Crown Herning til Intego pr. 1. april 2012.

Baggrunden for at indgår aftalerne med Danish Crown og tilsvarende ISM aftaler er de brede el-tekniske kompetencer og en stor erfaring fra industri- og fødevarebranchen hos Intego. På kompetencesiden udnyttes de el-tekniske kompetencer indenfor automation, installation og elektromekanik, mens det indenfor ledelsesområdet primært er projektledelses- og planlægningsmæssige erfaringer, der er med til at realisere en værdiskabelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094