23948sdkhjf

Idealcombi har sit Aarhus-team på plads

Vinduesproducenten åbner et stort showroom for energirigtige vinduer og døre i Tilst ved Aarhus. En syv mand stor medarbejderstab skal gøre tiltaget til en succes.
Hos Idealcombi er man nu klar til at slå dørene op for et nyt stort showroom.

Idealhuset Aarhus får adresse Tilst Søndervej 104 i Tilst over for Bilka, Bauhaus og Danmarks største parcelhuskvarter.

- Vi havde i første omgang forventet at åbne huset tidligere, men det har været vigtigt for os at få vores nye stillinger besat med kolleger, som er stedkendte i området og hos kunderne, som er en del af lokalmiljøet, og som har en stor teknisk viden. Resultatet har været værd at vente på, og vi er meget glade for at holdet er på plads og i gang, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Idealhuset Aarhus skal fungere som omdrejningspunkt for Idealcombis salg i regionen og samtidig præsentere fabrikkens præsentere produktsortimentet for håndværkere, projekterende rådgivere, bygherrer og slutbrugere.

Samtlige seks produktserier fra Idealcombi vil være at finde på den nye adresse i Tilst, og ifølge Claus Winther bliver det Danmarks største showroom for energirigtige vinduer og døre.

Holdet bag Idealhuset Aarhus
Afdelingsleder Henrik Brinch skal sikre driften og udviklingen af Idealhuset Aarhus. Sammen med det nye hold og Idealcombis ledelse får Henrik ansvaret for at udbrede kendskabet til Idealcombi i Øst- og Midtjylland.

Henrik Brinch er 49 år og har de sidste otte år været ansat på Teknologisk Institut bl.a. som auditor ved Dansk Vindues Certificering. Han er også ophavsmand til en lang række koncepter og tiltag inden for energiberegninger og energiløsninger i vinduesbranchen. Henrik er oprindeligt uddannet bygningssnedker og byggetekniker og har med sin erfaring både som selvstændig tømrermester, som projektleder i arkitektafdelingen hos et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma og sin seneste funktion hos Teknologisk Institut en stor viden inden for alle aspekter i vinduesbranchen.

Key account manager Jesper Hønning er 40 år og har været ansat i Idealcombi i seks år. Jesper har indtil nu varetaget kontakten til arkitekter, store entreprenører og boligforeninger i Aarhus og Midtjylland, og denne opgave skal han også løfte fremover. Jesper er uddannet håndværker og salgsøkonom.

Ekstern salgskonsulent Stig K. Pedersen er 48 år og har været ansat i Idealcombi i fire år – først som servicemontør og siden som salgskonsulent i Håndværkersalg. Stig er uddannet tømrer og byggetekniker og var i en lang periode beskæftiget med salg i assurandørbranchen. Sidenhen vendte han tilbage til tømrerfaget – først som selvstændig og dernæst i Idealcombi. Stig er en erfaren salgskonsulent og rådgiver med fokus på tømrermestre og mindre entreprenører.

Intern salgskonsulent Anders O. Nielsen er 48 år. Han har 22 års erfaring fra vinduesbranchen, heraf 13 år i Idealcombi hvor han primært har beskæftiget sig med tilbuds- og ordreafklaring i projektsalg, men også i håndværkersegmentet. Han er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør og kan trække sin mangeårige erfaring om Idealcombis brede produktprogram og vinduesløsninger med fra Hurup til Aarhus.

Intern salgskonsulent Søren Koch Nielsen er 39 år og oprindeligt uddannet eksport ingeniør. Han har de sidste 13 år arbejdet med rådgivning og salg til den professionelle kunde – de sidste 10 år i vinduesbranchen og har dermed stor erfaring med kunderådgivning, hvor hans fokus især har været lagt på energioptimeringsprocesser ved både renovering og nybyg.

Intern salgskonsulent Kenni Trolle Kristiansen er tømrer og nyuddannet bygningskonstruktør. Kenni er 28 år og har allerede stor, praktisk erfaring både som udførende tømrersvend hos Hustømrerne A/S i Århus på større byggeprojekter og siden som rådgiver for underentreprenører.

Intern salgskonsulent Henrik Rasmussen er 41 år og har de sidste 12 år beskæftiget sig med salg af vinduer, døre og porte. Henrik har stor erfaring inden for salg til både private, håndværkere, entreprenører og arkitekter. Henrik har desuden en lang erfaring med både salg, fremvisning af produkter og teknisk rådgivning af kunder i Aarhus-området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141