23948sdkhjf

Det Sker: Innovation, idéer og megatrends

Bliv inspireret til innovation af produkter såvel som processer, når Danske Byggematerialer og Innovationsnetværket UMT inviterer til Innovationsdag i Vejle d. 27. april 2012
Der er sagt og skrevet meget om innovation, men én ting er sikkert – der er penge i det.

Innovationsdagen i Vejle åbnes med et oplæg af Danske Byggematerialers branchedirektør Per Thomas Dahl, der netop vil dykke nærmere ned i, hvorfor innovation kan betale sig.

- Mange virksomheder tænker, at innovation kun er for store firmaer. Men sådan er virkeligheden ikke. Alle typer og størrelser af virksomheder kan innovere deres produkter og processer og drage økonomiske fordele, siger Per Thomas Dahl.

Innovationsdagen byder også på fire workshops: "Idégenereringsværktøjer og udvælgelse af idéer", "Nye materialer som innovationsdriver", "Brugerdreven innovation" og "Map of the Future". Sidstnævnte har fokus på at arbejde med megatrends og deres udvikling, og hvordan de kan påvirke virksomhedens strategiovervejelser. Alt sammen med det mål at gøre innovation til en god investering, der betaler sig.

Innovationsdagen finder sted i Spinderihallerne i Vejle fredag d. 27. april kl. 09.00-15.00. Læs mere på www.danskebyggematerialer.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094