23948sdkhjf

Bygma bygger – også – ny trælast i Svendborg

Byggemarkedskæden Bygma bygger nyt i Svendborg. Det bekræfter kædens adm. direktør, Klaus Hadsbjerg overfor fyens.dk.

– Der er god gang i byggeriet i Svendborg og vil forhåbentlig være det i nogle år frem, og samtidig har byen en vis størrelse og et stort opland. Så vi har vurderet, at der er gode muligheder for os dernede, forklarer Klaus Hadsbjerg til avisen. 

Han forventer at kunne invitere indenfor i den nye trælast, der skal opføres på det tidligere køretekniske anlæg ved Nordre Ringevej i Svendborg,  i løbet af 2022. Men, påpeger Klaus Hadsbjerg, skal den kommunale godkendelse i hus først

Hård konkurrence om de sydfynske kunder 

Bygma konkurrerer dermed med Davidsen Tømmerhandel om at åbne det næste byggemarked i Svendborg, og opløbet ser ud til at blive tæt. 

Som Licitationen - Byggeriets Dagblad kunne fortælle tidligere på ugen, udvider Davidsen Tømmerhnadel sin tilstedeværelse i byen med en egentlig tømmerhandel. Byggeriet går efter planen i gang i oktober eller november med åbning i 2. kvartal 2022. 

Og de to kæder er ikke alene. Lang fra. I forvejen er Stark stærk repræsenteret i byen med to butikker. Faktisk havde kæden tre afdelinger i byen efter købet af XL Byg Jens Schultz’ tre trælaster i Marstal, Rudkøbing og Svendborg samt byggemarkedet på Svendborg Havn i starten af 2020. Sidstnævnte blev dog lukket tidligere i år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.284