23948sdkhjf

Rådgivende ingeniørkoncern køber konkurrent: Har nu over 300 ansatte

Oluf Jørgensen Group A/S har købt den rådgivende ingeniørvirksomhed Hundsbæk og Henriksen A/S, der har hovedsæde i Vejle.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Hundsbæk og Henriksen tilbyder ingeniørfaglig rådgivning med fokus på blandt andet bygherrerådgivning, projekt- og projekteringsledelse, energi samt brandrådgivning fra fire afdelinger på tværs af landet og har eksisteret siden 1960.

Salget sker som et led i et generationsskifte i virksomheden, forklarer den nu tidligere indehaver og adm. direktør i Hundsbæk og Henriksen, Niels Lerbech Sørensen:

- For mig gælder det i høj grad om at fremtidssikre en god og solid virksomhed samt dens kompetente medarbejdere. Og i den forbindelse er jeg rigtig glad for, at Hundsbæk og Henriksen nu bliver en del af en større velrenommeret organisation inden for branchen, udtaler han i pressemeddelelsen.

Hos Oluf Jørgensen Group glæder man sig over opkøbet, som man i pressemeddelelsen kalder "et naturligt og vigtigt strategisk skridt i udviklingen af begge virksomheder".

- Vi ser en stor synergi og udviklingsmuligheder i samarbejdet for alle parter og med tilføjelsen af flere kompetencer og ressourcer, bliver vi en endnu stærkere spiller på markedet, forklarer adm. direktør i Oluf Jørgensen Group, Brian Th. Andreasen.

Hundsbæk og Henriksen vil blive drevet videre under navnet ”Hundsbæk og Henriksen A/S – en del af Oluf Jørgensen Group”.

Aftalen om virksomhedsoverdragelse er trådt i kraft pr.  1. juli 2021. 

Om virksomhederne

Oluf Jørgensen Group udgøres af de to søsterselskaber Oluf Jørgensen A/S samt SlothMøller A/S og tæller cirka 270 medarbejdere fordelt på seks kontorer samt enkelte projektkontorer. Virksomhederne er totalleverandører af ingeniørfaglig rådgivning inden for moderne byggeri og anlæg, herunder også rådgivning inden for brand, geoteknik og bæredygtighed i byggeriet. 

Hundsbæk & Henriksen A/S beskæftiger cirka 45 medarbejdere fordelt på fire afdelinger i henholdsvis Vejle, Horsens, Billund og København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094