23948sdkhjf

Adapteo inviterer indenfor i ambitiøst kontorhotel

Det summer af liv i Adapteos kontorhotel i Rødbyhavn. Med de professionelle faciliteter er der skabt en attraktiv arbejdsplads for virksomheder, som nyder godt af placeringen tæt på områdets mange aktiviteter.

En række tilfredse lejere har allerede sat sig bag skrivebordene i Rødbyhavns nye kontorhotel, som pavillonleverandøren Adapteo slog dørene op for ultimo 2021.

Et powerhouse af spændende virksomheder

Kontorhotellet ligger i gåafstand til Danmarks største anlægsprojekt ved Femern Bælt og byder på professionelle faciliteter med 100 kontorpladser, 6 mødelokaler og et aktivt netværk af virksomheder:

- Med Adapteo kontorhotel har vi skabt et powerhouse af positiv energi, netværk, business, fejringer og forretningsiver. Det vækker stolthed at være områdets foretrukne kontorhotel grundet vores beliggenhed, faciliteter og service. Jeg stræber hver dag efter at gøre en positiv forskel for lejerne.

Sådan lyder det fra kontorhotellets Facility Manager Dorthe Sommer, der tilføjer:

- Vi har allerede spændende virksomheder i huset, og der er flere både danske og internationale på vej. Vi forventer fuldt hus hen over sommeren, så det gælder om at slå til, hvis man ønsker at leje sig ind på en kontorplads – enten i eget kontor eller på fast flyverplads.

Adapteos Kontorhotel giver rig mulighed for at netværke med andre erhvervsdrivende i nærområdet. (Foto: Adapteo)

Attraktive faciliteter og beliggenhed

Europcar er én af kontorhotellets heldige lejere, der har været ombord fra primo 2022:

- Adapteos kontorhotel har ikke bare skønne omgivelser, service og faciliteter, men også et fokus på relationer, der understreger, at det er det rette valg for os. Vi handler nemlig med mennesker og ikke alene produkter. Dertil er den nemme tilgængelighed afgørende for vores samarbejdspartnere, underleverandører og vores mange gæster, afrunder Eddy Ajdari, National Key Account Manager hos Europcar.

Eddy Ajdari, National Key Account Manager hos Europcar, er en glad lejer på Adapteos Kontorhotel i Rødbyhavn. (Foto: Adapteo)

Listen over lejere tæller i øvrigt JKS, Dansk Site Service, Frimann Biler, Henrik Tofteng, Zolutions, ENEX Japan m.fl.

Kontakt Adapteo ved interesse i en kontorplads her

Der er god udsigt til Femern Bælt fra Adapteos kontorhotel. (Foto: Adapteo)

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.209