23948sdkhjf

Glasgrossist etablerer sig i Jylland

Glascom fra Slagelse åbner lager- og salgskontor i Låsby ved Aarhus og kan nu levere glas til alle håndværkere i Midt- og Østjylland.
Alt imens mange af de store, internationale glasproducenter lukker ned for deres lokale distribution, så går den danske glas-grossist, Glascom, mod strømmen.

Hidtil har virksomheden kun leveret glas på Sjælland, men nu er turen kommet til Midt- og Østjylland; nærmere betegnet Låsby ved Aarhus.

Glascom har siden 2005 trodset al snak om finanskrise og oplevet en stadig stigende efterspørgsel fra glarmestre og håndværksvirksomheder. 2011 sluttede med et overskud på 2,5 mio. kr., og generelt er det lykkedes at holde sorte tal på bundlinjen gennem hele krisen.

Lokal service
For glarmestre, tømrere og alle andre i det midt- og østjyske betyder åbningen af Glascoms afdeling i Låsby, at vejen til glasleverandøren nu er blevet både hurtigere og kortere.

- Vi har egne biler, der køres af vores lokale chauffører. Fordi vi tror på, at lokalkendskab og personlig service betyder alt for et godt samarbejde.
Det betyder også, at vi kan love faste leverancer mindst en gang om ugen i hele det midt- og østjyske område, siger Poul Erik Winther, der er et kendt ansigt i branchen og nu har fået ansvaret for at opbygge Glascoms jyske aktiviteter.

- Det er en opgave, jeg glæder mig meget til. Vi er mere end sikre på, at de øst- og midtjyske virksomheder, der arbejder med glas, ser frem til at få en leverandør med lokal forankring og alle de fordele der følger med.Vi har eksempelvis alle almindelige typer glas på lager og kan selv tilskære ved hasteopgaver. Vi har også egen slibemaskine i Låsby, fortæller Poul Erik Winther.

Samarbejdsaftale som springbræt
Glascom har indgået en samarbejdsaftale med DP-Glas i Låsby, der betyder at Glascom står for beregning af tilbud, ordrebehandling og distribution til DP-Glas’ kunder. Samtidig er to af DP-Glas’ medarbejdere flyttet med over i den jyske afdeling af Glascom.

Samarbejdsaftalen betyder også, at DP-Glas fremover kan koncentrere sige om at producere termoglas og dermed fastholde og udvikle produktionen af termoruder i Danmark.

Glascom, der har hovedkontor i Slagelse og nu lagerfaciliteter i både København og Aarhus, blev etableret i 2005 som et uafhængigt alternativ til de internationale glasleverandører. Og den formel har indtil nu vist sig at være en succes for virksomheden, der i dag beskæftiger 24 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126