23948sdkhjf

Hoffmann-direktør: Vi tilvælges i stigende grad

Glostrup-entreprenøren Hoffmann A/S’ første halvår var præget af afslutningen af en række store projekter, som har medført en lidt lavere omsætning. Det skriver den norskejede entreprenør i en præsentation af sine tal for første halvdel af 2021. 

Til gengæld steg resultatet med 7 mio. kr. til 58,8 mio. kr. Dermed steg resultatgraden steget til 7 pct. mod 5,6 pct. i samme periode 2020. 

Fra Hoffmann lyder forklaringen på den stigende resultatgrad blandt andet, at der ingen tabsgivende sager var. 

Selskabet mærker nu øget efterspørgsel fra private bygherrer på større projekter, lyder det fra adm. direktør Torben Bjørk Nielsen. 

– Vi tilvælges i stigende grad på vores Fase 1 kompetencer, hvor vi sammen med kunden, arkitekten og ingeniøren skaber projekterne helt fra start. De mennesker og kompetencer som vi har opbygget over mange år indenfor anlæg, byggeri og teknik tilvejebringer en unik rettidig viden til projekterne, udtaler direktøren i pressemeddelelsen. 

Konkret var ordrebeholdningen på 2.412 mio. kr. ved udgangen af juli 2021. Året forinden var Hoffmanns på 1.988 mio. kr. 

Om den ekstraordinære situation på markedet; stor investeringslyst hos såvel professionelle bygherrer som private med affødte høj beskæftigelse i byggebranchen samt stigende materialepriser - specielt på stål og konstruktionstræ – plus længere leverancetider, lyder det fra Torben Bjørk Nielsen: 

– Det har vi set tidligere, og vi har en tro på, at det finder et fornuftigt leje post corona. 

Fremadrettet består aktiviteten i Hoffmann som tidligere af en stor blanding af bygge-, anlægs- og teknik-opgaver i hele landet.

Hoffmann A/S
Mio. kr. 1. halvår 2021 1. halvår 2020
Nettoomsætning 840,0 924,9
Resultat før skat 58,8 51,8
Resultatgrad 7,0% 5,6%
Ordrebeholdning 2.412 1.988
Regnskabsperioden blev afsluttet 30. juni 2021.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127