23948sdkhjf

Nyt værktøj hjælper små virksomheder til udbud

En ny vejledning hjælper små og mellemstore virksomheder i, hvordan de kan gå sammen og byde på opgaver for kommuner, regioner og staten.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udgiver Vejledning i konsortiedannelse . Den vejleder små og mellemstore virksomheder i, hvordan de kan gå sammen og byde på opgaver for kommuner, regioner og staten.

Et konsortium giver nye forretningsmuligheder for virksomheder, der ikke selv har mulighed for at levere alle ydelser i et offentligt udbud. Samtidig kan flere tilbud fra konsortier skærpe konkurrencen om de offentlige opgaver, og dermed give bedre løsninger til prisen.

Vejledningen er et konkret værktøj til at danne konsortier. Der er knyttet en standardkontrakt til vejledningen, som virksomhederne kan udfylde og underskrive. Kontrakten gør det nemt at indgå et formelt samarbejde, og omkostninger til processen kan holdes nede.

I løbet af april og maj besøger Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen de fem regionale væksthuse for at vejlede om udbudsreglerne og mulighederne for at danne konsortier.

På Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside findes Vejledning og Konsortieaftale .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078