23948sdkhjf

Skybrud fylder ordrebogen hos Thaning Hansen

Kombinationen af vvs- og kloakkompetencer har sikret Thaning Hansen VVS & Kloak fremgang indenfor skybrudssikring. Firmaet har råd til, hvordan andre kan få del i markedet.
Installationer og reparation forbundet med skybrud og skybrudssikring er de seneste to år vokset til at udgøre 40-50 % af omsætningen hos Thaning Hansen VVS & Kloak. Inden da lå det på 10 %, og området har således været med til at få Virum-firmaet tørskoet gennem krisen. Det skriver Dansk VVS.

Udviklingen de seneste år er kommet samtidig med, at boligejere flere gang har oplevet stigende vandstand. Så med kompetencer indenfor både vvs-området og kloakarbejde har Thaning Hansen VVS & Kloak været godt rustet til at klare opgaverne forbundet med skybrudssikring.

Flere kompetencer en forudsætning
Netop kombinationen af vvs- og kloakfelterne, der gør det muligt at lave totalløsninger, er ifølge Tom og Lars Thaning, som driver installatørforretningen, en forudsætning for at får del i markedet. Derfor lyder opfordringen til andre installatører da også, at de skal finde samarbejdspartnere eller selv opbygge kompetencer indenfor begge felter.

- Hvis man går ud som vvs’er og laver de her løsninger, så kan du faktisk kun operere inden for i gulvet. men langt de fleste steder er der brug for andet og mere, hvis man virkelig vil holde regnvandet på afstand. Så hvis man ikke er kloakuddannet, så tror jeg, det vil være en rigtig god ide at lave en fast aftale med et kloakfirma, så man kan tilbyde kunderne de nødvendige totalløsninger, siger Lars Thaning til Dansk VVS og uddyber:

- Det nytter ikke noget, at man kun sikrer gulvet, hvis vandet kan komme op af toilettet i stedet. Det kræver muligvis en løsning med opgravning udvendigt, som vil høre til under kloakarbejdet.

Service skaber tryghed
Firmaets satsning på faste serviceaftaler med kunderne tilskrives også en stor del af æren for fremgangen.

- Vi har fundet ud af, at der er et ret stort potentiale i at tilbyde kunderne serviceaftaler, hvor vi løbende kommer ud og tjekker deres højvandsforanstaltninger. På den måde kan de føle sig sikre på, at det rent faktisk også virker, når vandet kommer. Samtidig så betyder det jo også, at vi bevarer kontakten til kunderne. På den måde får vi også en god, stabil indtægt, siger Tom Thaning.

Artiklen er skrevet af Jesper Melgaard og er oprindeligt bragt i fagbladet ”Dansk VVS”
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313