23948sdkhjf

Nyt navn markerer ejerskifte

En af Børkops kendte og traditionsrige virksomheder skifter navn. I fremtiden kommer A/S Dalsgaard Skurvogne til at hedde Dalsgaard Pavilloner A/S.
Med navneskiftet markerer virksomheden et ejerskifte – et ejerskifte der har medført fremgang.

Til daglig bliver de blot kaldt Dalsgaard – både af kunder, leverandører og af folk i nabolaget. Og sådan vil det fortsat være. Men A/S Dalsgaard Skurvogne får fra den 19. april 2012 nyt officielt navn.

Den traditionsrige virksomhed kommer i fremtiden til at hedde Dalsgaard Pavilloner A/S.

- Det nye navn er mere tidssvarende og dækker bedre over det, vi tilbyder vores kunder, for produktion og udlejning af skurvogne udgør i dag kun en lille procentdel af vores forretning, forklarer Klaus Trend Poulsen, der pr. 1. januar 2011 overtog virksomheden som led i et planlagt generationsskifte.

Virksomheden blev etableret i 1952 og var op til begyndelsen af 1980’erne fokuseret på produktion, reparation og udlejning af skurvogne. Men i dag er det salg og udlejning af skræddersyede modul og pavillonbyggerier samt udlejning af toilet og mandskabsvogne, der er Dalsgaards
hovedvirksomhed.

Flot fremgang
Klaus Trend Poulsen købte sig ind i virksomheden i 2005 og har siden overtaget Dalsgaard Pavilloner A/S i et glidende generationsskifte. Han har i de forløbne år fastholdt virksomhedens værdier om høj kvalitet, troværdighed og punktlighed overfor sine kunder. Og det har vist sig at være en god ide. For siden 2005 er antallet af ansatte fordoblet, sortimentet kraftigt udvidet og omsætningen fordoblet.

- Vi er i dag en moderne og fleksibel virksomhed med 4-500 udlejningsenheder, og vores 20.000 m2 er fuldt udnyttet til lager, produktion og administration, fortæller Klaus Trend Poulsen, der på sin stille jyske facon erkender, at det faktisk går meget godt.

Klaus Trend Poulsens opskrift på at fastholde den gode udvikling er helt enkel:

- Vi vil fastholde fokus på faglighed og skærpet konkurrence ved forsat at passe vores arbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109