23948sdkhjf

Opkøb: Afry sætter streg under vækstambitioner

Rådgiverkæmpen Afry køber den specialiserede ingeniørvirksomhed Insuco, som har base i København. Opkøbet skal særligt ses som en styrkelse af det digitale fokus, lyder det i en pressemeddelelse fra Afry. 

Insuco har fokus på rådgivning og tilsyn inden for anlægsbranchen, herunder infrastrukturprojekter. Virksomhedens 12 specialiserede medarbejdere har flere danske jernbanestrækninger i portfolien. 

Blandt andet har firmaet været en del af bygherregruppen inden for 3D CAD på den nye banestrækning mellem København og Ringsted. Her var Insuco desuden med til at udarbejde den første CAD-manual i Banedanmarks historie. 

– Insucos team er stærkt inden for jernbanedesign, særligt spor og stationer, samt afvanding og sikkerhed (CSM). Desuden er teamet anerkendt for ledende kompetencer inden for digitalt 3D-design og BIM-modellering, fortæller Kenneth Habo, som har titel af Business Unit Manager for Transport i Afry i Danmark, i pressemeddelelsen.

Opkøbet sker som led i eksekvering af Afrys strategi med fokus på vækst på områderne baneteknik og digitalisering. Desuden sætter opkøbet ifølge Afry to streger under vækstambitionerne for Greater Copenhagen-området, hvor rådgivervirksomheden de næste tre år forventer at vokse fra 500 til 800 nye kolleger inden for infrastruktur, arkitektur og design. 

Insuco omsatte i 2020 for knap 9,5 mio. kr.

Insuco ApS
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 9,5 7,8
Resultat før finansielle poster 3,4 2,5
Resultat før skat 3,4 2,4
Årets resultat 2,7 1,9
Aktiver i alt 6,6 4,2
Egenkapital 3,2 2,4
Gns. antal fuldtidsansatte 9 8
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203