23948sdkhjf

Grossist vil gøre op med blakket ry

Gulvgrossisten Scandinova har efteruddannet og certificeret omkring 200 gulvslibere fra hele landet. Det skal sikre, at kvaliteten af slibning og lakering er i top.
Scandinova, der er grossist i gulvbelægning med hovedkontor i Herlev, forsøger nu at slippe af med det blakkede ry, der med årene har ramt dele af gulvbranchen som følge af dårligt udført slibe- og lakeringsarbejde.

Med en ny 3-årig garantiordning, Scandinova Coverservice, vil virksomheden give kunden en større sikkerhed for, at kvaliteten af slibningen og lakeringen er i orden.

Siden oktober måned har Scandinova derfor efteruddannet og certificeret omkring 200 gulvslibere fra hele landet, og disse professionelle gulvslibere er fremover forpligtet til at leve op til alle de vedtagne kvalitetskrav.

Ifølge Scandinova skyldes de fleste problemer med dårligt udført arbejde, at der anvendes forkert sandpapir til slibningen; der bruges for billige lakker; og ofte hoppes den meget vigtige grundlakering over. Mange gulvslibere bruger således kun toplakker. Gulvsliberne i Scandinova Coverservice har forpligtet sig på at lægge ét lag grundlak og to lag toplak.

Lakkerne kommer fra svenske Bona, der har opnået EU´s Ecolabel-certificering og lever op til de skrappe krav fra EC 1-certificeringen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11