23948sdkhjf

Vejdirektoratet sender kæmpe driftsaftale til tidligere NCC-selskab

147 mio. kr. Så meget er den årlige værdi af en ny driftsaftale som Terranor, det tidligere NCC Road Services, netop har indgået med Vejdirektoratet. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

Terranor bliver dermed en markant spiller på det danske marked for vejservice, når virksomheden de næste fire til seks år skal servicere og vedligeholde det totale danske statsvejnet. 

Driftsaftalen med Vejdirektoratet betyder, at virksomheden de kommende år blandt andet skal stå for service og renholdelse af statsvejnettet i hele Danmark. Terranor har vundet i alt fem delaftaler samt tre aftaler på broteknisk vedligehold, vintertjeneste på rastepladser og vintertjeneste på stier.

Kort om Terranor

Terranor A/S er det tidligere NCC Road Services, der i maj 2021 blev solgt til investeringsselskabet Mutares, der er børsnoteret i Tyskland.

Selskabet indgår i Terranor-gruppen, som har hovedkontor i Stockholm og beskæftiger omkring 380 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark med en omsætning på cirka 1,1 mia. kr. i 2020.

Det betyder rigtig meget for os at slå vores nye navn fast på det danske marked sammen med vores nye ejer, og vi håber, at kontrakterne vil øge vores synlighed på det danske vejnet, siger adm. direktør for Terranor, Ivan Pedersen, i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at selskabet med den nye aftale i hus skal ”ansætte en del nye medarbejdere” og udvide organisationen. 

Aftalen om servicering af det danske vejnet træder i kraft 1. januar 2022. Den har en varighed på fire år med mulighed for forlængelse. Der er cirka 3.800 km statsvej i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125