23948sdkhjf

Den røde tråd til debat

Omdannelsen af et gammelt idrætsanlæg til nyt aktivitetsområde ved Fanø Hallen - Den røde tråd - sendes nu i fri høring.
Den røde tråd er navnet på et nyt bevægelseslandskab, som konkret skal omdanne et nedslidt idrætsanlæg mellem Fanø Hallen og Nordby Skole til et nyt udendørs aktivitetsområde med adgang til idræt, klatremøbler og udendørs bibliotek.

Projektet bygger videre på forprojektet "By møder Natur", der var støttet af Realdania. I alt 19.200 m² beliggende i en overgangszone mellem Nordby og det omgivende landskab i Nationalpark Vadehavet skal aktiveres med elementer til kultur og idræt.

Fanø Kommune fremsætter det endelige forslag til projektet: Den røde tråd – et bevægelseslandskab mellem Fanøs kultur og natur til fri offentlig høring på Fanø. Det sker efter, at Fanø Byråd den 16. april principgodkendte projektforslaget.

Projektforslaget fremlægges i 4 ugers fri offentlig høring.

Projektforslaget er udarbejdet i samarbejde med GHB Landskabsarkitekter A/S, Lokale- og anlægsfonden og Realdania Fonden, og med input og forelæg fra områdets brugere, Nordby Skole, Nordby Bibliotek, Fanø Hallen, Fanø Kommunes Beredskab, Folkeoplysningsudvalget i Fanø Kommune samt Fanø Kommunes Plan- og udviklingsafdeling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078