23948sdkhjf

Da værktøjet fra Husqvarna kom på arbejde

Hos Husqvarna glæder de sig over den velbesøgte E&H Messe, hvor deltagerne netop kunne prøve kræfter med den nye kapsavs K1 PACE evner til at skære i beton. Der blev også stampet sand med den brede vifte af komprimeringsudstyr, som blot var nogle af de nyheder, Husqvarna Construction havde med på messen.

E&H Messen satte i år publikumsrekord med næsten 10.000 besøgende fra entreprenør- og anlægsbranchen. Arrangørerne kunne fortælle, at det var som at sende børn i en legetøjsbutik, fordi deltagerne på den arbejdede messe fik lov at stifte bekendtskab med nye teknologier og afprøve værktøjet.

”Et af de store trækplastre ved vores stand var vores nye batteridrevne kapsav K1 PACE, der ikke blot kan skære gennem sten og beton, men ikke vejer med end en traditionel kapsav,” forklarer Anders Østergaard, Country Manager, Husqvarna Construction Danmark A/S, der fortæller, at kapsaven er på markedet lige i begyndelsen af næste år.

Saven der kapper ledningen

Deltagerne på messen var imponerede over batteriets kraft og savens lave vægt, da de selv afprøvede den på messen. Saven har en klingediameter på 350 mm, hvilket svarer til standarden på en konventionel kapsav.

Teknologien sikrer, at saven f.eks. ikke har snoretræk og ikke behøver samme service som benzinmodellerne  - det er blot at trykke på knappen. Kapsaven er en videreudvikling af den mindre model, som blev lanceret for et par år siden med en 230 mm klinge.

Travlhed i sandkassen

Hos Husqvarna var der også stor aktivitet i den specialindrettede sandkasse, hvor messedeltagerne kunne prøve kræfter med det store udvalg af komprimeringsudstyr.

”Pladevibratorerne snurrede i sandet, og vi havde et bredt udvalg med af udstyret, der spænder fra de små modeller på 50 kg helt op til 1.600 kg,” fortæller Anders Østergaard.

Om: Husqvarna, der er verdensledende indenfor udstyr og diamantværktøj til bygge- og anlægsbranchen samt til stenindustrien, arbejder med Sustainovate, som integrerer bæredygtighed i alle dele af virksomheden. Strategien er forankret i passionen for innovation og en bestræbelse på at forbinde mennesker med naturen. www.husqvarnacp.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082