23948sdkhjf

Casa og Nrep hejste kransen i Herlev

Transformationen af Herlev Bymidte, hvor 57.000 kvm etableres i en blanding af nybyggeri og renovering, tager for alvor fart i disse dage. 

Butikscenteret, der blandt andet tæller et 5.000 kvm supermarked er godt på vej, hvorfor der torsdag kunne fejres rejsegilde. Kontorhuset i 11 etager, der blandt skal rumme kommunens rådhus, opstartes, når Føtex flytter ind i sine nye lokaler i centeret ved årets udgang. Det skriver Nrep og Casa i en pressemeddelelse. 

 

Nrep har udviklet det nye by- og handelscentrum. Den overordnede tanke er at samle de borgervendte dele af rådhuset med butikker, liberale erhverv, sundhedshus, fitnesscenter og de nye lejelejligheder i en ny bymidte fra 2023, som desuden vil ligge som en station på den kommende letbane, der forventes klar i 2025.

 

– Da vi udviklede projektet, satte vi nogle visioner for Herlev på papir. Realiseringen den vision kræver kompetente og indlevende entreprenører såvel som dygtige håndværkere, der i dagligdagen finder de gode løsninger. Det er i praksis dem, der gennemfører projektet og gør visionen til virkelighed, sagde Rasmus Meyhoff, udviklingsdirektør i Nrep, ifølge pressemeddelelsen i forbindelse med rejsegilde. 

11 etagers vartegn 

På hjørnet af Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej er opførelsen af et helt nyt kontorhus på 11 etager påbegyndt. Huset, der blandt andet skal huse det nye bycentrums ‘borgertorv’, bliver et markant nyt vartegn for Herlev Bymidte og for Herlev generelt. 

Den nye Føtex og bytorvet vil stå færdigt ved udgangen af 2021, hvorefter arbejdet på det nye kontorhus startes. Allerede næste år afleveres størstedelen af de nye boliger, og hele projektet forventes færdigbygget i slutningen af 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125