23948sdkhjf

Installatørsucces i nicheområde

Energibesparelser i forretninger har været en succes for den nystartede installatørvirksomhed LV-connect.
- Det bedste jeg har gjort jobmæssigt er at springe ud som selvstændig og blive min egen direktør, lyder det fra aut. el-installatør Lars Vedsmand, der for lidt over et år siden startede sit el-firma LV-Connect.

Fokusområdet er energibesparende tiltag - specifikt i forretninger - og det er der en god forklaring på:

- Jeg havde ikke lyst til at udføre almindelige installationsopgaver ude hos Fru Jensen, så derfor spekulerede jeg meget over værdiskabende løsninger, med fokus på energibesparelser i forretninger, forklarer Lars Vedsmand, og uddyber:

- Jeg gik jo tit ind i forretninger og så hvor dårlig belysning de havde og tænkte, her må der kunne spares meget på el-regningen. Jeg kørte hjem og undersøgte alle artikler om energibesparende belysning og især belysning med LED. Nu vidste jeg, det var det jeg ville satse på som selvstændig.

Værdifulde erfaringer
Konkret udarbejdede den nystartede direktør oversigter over potentielle besparelser, forretningerne kan opnå ved at udskifte deres eksisterende belysning med mere energibesparende slags.

- Nu kom min salgserfaring mig til gode, da jeg besluttede at opsøge kunder ved at sparke døre ind hos detail forretningerne og havde især held med mange apotekere, som så mulighederne i bedre belysning og de store energibesparelser. Endvidere synes mine nye kunder også det var en klar fordel, at det også var mig som udførte det rent praktiske og håndværksmæssige med installation og montering af ny belysning, siger Lars Vedsmand.

Konceptet ser med Lars Vedsmands ord ud til at være ”bæredygtigt”, hvilket en nettoomsætning på 665.000 kr. for et halvt år af 2011 underbygger.

- I år har det fortsat med gode projekter og jeg er lige nu i gang med en total udskiftning af belysningen i en stor tøj forretning på 300 m², hvor der skal etableres ny belysning med LED beregnet årlig energibesparelse kr. 36.500, forklarer Lars Vedsmand, som oplever, at der generelt er store energibesparelser ved udskiftning til LED, og det uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Og der er flere projekter i støbeskeen.

Nyt koncept på trapperne
Arbejdet med butikkers belysning er ikke alt, hvad Lars Vedsmand arbejder med. Pt. arbejdes på et nyt forretningskoncept, som hænger sammen med de nye regler, der fra den 1. maj gør det obligatorisk at få gennemført et el-eftersyn, når der i forbindelse med en hushandel tegnes en ejerskifteforsikring.

- Derved kommer der mange spændende opgaver for elinstallatøren, når han skal udarbejde en installationsrapport for ejendommen. På den baggrund er jeg ved at tage kontakt med en del firmaer som er bygningssagkyndige med henblik på et tættere samarbejde og dermed skabe meromsætning, afslutter Lars Vedmand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126