23948sdkhjf

Hjælp til energirenoveringer på tapetet

Hvilke forhindringer, der holder husejere fra at energirenovere - og hvordan man kan komme omkring dem - var et varmt emne ved årsmødet for EnergieExperterne.
Boligejere og særligt hvordan de kan hjælpes i gang med energirenoveringer var blandt emnerne ved EnergieExperternes årsmøde. Det skriver DS-bladet.

- Mange boligejere interesserer sig for og har viden om energirenoveringer, men de færreste gør noget ved det. Og når det endelig sker, investerer de i nye vinduer, en ny hoveddør og eventuelt hulmursisolering, fortalte direktør Ulrik Heilmann fra Bolius ifølge DS-bladet.

Årsagerne til de manglende energirenoveringer er ifølge UIlrik Heilmann uvidenhed og manglende økonomi. Udfordringer, som ifølge Bolius-direktøren kan afhjælpes med blandt andet bedre lånemuligheder og tilskudsordninger.

Fakta:
EnergieXperten er en uddannelse udbudt af DS Håndværk & Industri, målrettet VVS-installatører, bygningssmede og andre, der arbejder med energieffektiviseringer og lignende i byggeriet. Uddannelsen sætter fokus på energieffektivisering, som kan skabe de bedst mulige energiløsninger på tværs af faggrænser.

Kilde: DS-bladet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094