23948sdkhjf

Stor interesse for entreprenør-messe i Herning

Over 125 udstillere er med, når den store fagmesse for bygge- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk '12, åbner torsdag 10. maj.
Branchens seneste arbejdende messe ligger seks år tilbage, og hos arrangøren MCH Messecenter Herning oplever man, at der er oparbejdet et stort behov for igen at kunne præsentere maskinerne til gravning og jordflytning i deres rette element.

- Interessen for at udstille på Entreprenør og Håndværk har været overvældende, og der er solgt mere end 25 % over budgettet, udtaler projektleder Klaus Erichsen, MCH.

Messen afholdes på et 140.000 m² stort areal ved Messecenter Herning, hvor flere end 125 udstillere vil stå klar til at tage imod de besøgende.

DM for rendegravere og minigravere
Entreprenør & Håndværk '12 gennemføres af MCH i dagene 10.-12. maj i samarbejde med Maskinleverandørernes Entreprenørsektion, hvorfra alle medlemmerne stiller op på store stande for at demonstrere gravemaskiner, jordflyttere og anlæg til knusning og sortering. Og de besøgende får naturligvis lejlighed til selv at testkøre maskinerne.

Maskinførerne får mulighed for at teste deres evner på messen i Herning, når Mercantec Ulfborg Kjærgaard gennemfører DM for rendegravere. Konkurrencen køres over tre dage med kåring af såvel daglige vindere som en endelig danmarksmester. Tilmelding sker dagligt på stedet.

Også minigraverne får deres eget danmarksmesterskab, når Loxam fredag den 11. maj samler 18 finalister fundet ved lokale konkurrencer landet over. Konkurrencen gennemføres på Loxams stand.

Endelig bliver der lejlighed til at prøve de nyeste dumpere på en ca. 700 meter lang testbane. Det er firmaerne H.P. Entreprenørmaskiner, Hydrema, JMM Group, Pon Equipment, Scantruck og Volvo Entreprenørmaskiner, der deltager i denne del af arrangementet.

Transportministeren åbner
Den officielle åbning af Entreprenør & Håndværk '12 foretages af transportminister Henrik Dam Kristensen torsdag 10. maj kl. 09.00 på udstillingsarealet ved MCH Messecenter Herning.

Der er gratis adgang for fagfolk til messen, som er åben dagligt fra kl. 09-17 i dagene 10.-12. maj. Læs mere på eh12.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113