23948sdkhjf

To sundhedshuse på Ærø

I 2013 står to sundhedshuse i Ærøskøbing og Marstal klar. Prisen for sundhedshusene bliver på henholdsvis 6,6 og 3,4 millioner kroner.
Regionsrådet i Region Syddanmark har på et møde den 23. april godkendte byggeprogrammet for to nye sundhedshuse på Ærø. De skal efter plane stå klar i 2013.

- Det er planen, at de to sundhedshuse skal stå klar i 2013, men jeg vil gerne understrege, at tidsplanen afhænger af Ærø kommune og deres plan for flytning af personale, siger formanden for regionens Sundhedssamordningsudvalg, Bo Libergren.

1.050 m² og 200 m²
Sundhedshuset i Ærøskøbing vil med sine 1.050 m² samle både de kommunale og regionale sundhedstilbud under samme tag på øens sygehus. For at gøre plads til sundhedshusets kommunale tilbud vil sygehuset både blive om- og tilbygget inklusiv en stor træningssal til genoptræning. Etableringen af sundhedshuset vil koste 6,6 mio. kr.

Det nye sundhedshus kommer til at samle den kommunale genoptræning, hjemmesygeplejen og sundhedspleje med den regionale socialpsykiatri og misbrugsbehandling.

Det nuværende lægehus i Marstal flyttes til en nyetableret lægepraksis på godt 200 m² i det tidligere Marstal Rådhus’ stueetage. Det forventes at prisen for det nye sundhedshus i Marstal vil være 3,4 mio. kr. Sundhedshuset i Marstal skal huse tre praktiserende læger, en kommunal sygeplejeklinik, en praktiserende fodterapeut samt et kommunalt jobcenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078