23948sdkhjf

GK med entrepriser i Aarhus' højeste hus

Når opførelsen af et højhus på 23 etager i Aarhus går i gang til sommer, står GK og GK Rør for fire vigtige entrepriser.
Fra sommeren 2012 opføres et hotel- og kontorbyggeri til brug for Comwell Hotel, Bech Bruun Advokatfirma og Deloitte på Værkmestergade centralt i Aarhus.

Huset er udviklet af KPC i samarbejde med brugerne, således at der opnås et samlet hus med synergier for brugernes virksomheder. Investor på det samlede projekt er bygmester Hans Lorenzen fra Aarhus, som også får bolig øverst i huset. Højhuset bliver 23 etager, der indeholder et hotel med 240 værelser og konferencefaciliteter til 1.000 mennesker samt kontorlejemål.

GK står for Ventilation- og CTS-entreprisen og GK Rør står for VVS- & Sprinkler-entreprisen. Det oplyser GK på firmaets hjemmeside.

- Et meget spændende projekt. GK ser frem til, i et velfungerende teamwork på tværs af flere faggrupper, i fællesskab at løfte denne opgave, udtaler regionschef ved GK, Lars Nørgaard.

Huset opføres efter de højeste standarder indenfor bæredygtig teknologi, og huset opfylder energikravene, der vil være gældende fra 2015. Der integreres solceller i hele bygningens syd facade samt på taget af bygningen. Den resterende del af facaden bliver beklædt med mørkt glas, som giver bygningen et elegant og stilrent udtryk.

Fakta
Samlet areal inklusive parkering: 34.000 m²
Bygherre: Hans Lorenzen
Arkitekt: Arkitema Architects K/S
Ingeniør: Rambøll Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252